"DESCOPERA cum te poti bucura de siguranta castigului si satisfactia pe care ti-o poate darui contributia pentru progresul celui mai iubit domeniu din lume, Turismul!"

"O colaborare stabila cu o firma de renume sustine dezvoltarea potentialului tau si implinirea ta personala continua."

Din partea Echipei BJR Vacante:

Draga viitor coleg(a),

Esti in acel moment al vietii tale in care...

 • ​ai ajuns la realizarea faptului ca timpul tau este cea mai perisabila resursa pe care o ai si nu mai vrei sa-l cheltuiesti oricum?
 • te-ai saturat sa o iei mereu de la inceput  cu proiecte noi fara sa vezi sensul continuitatii, stabilitatii si rezultatelor carierei tale?
 • te-ai saturat sa fii la comanda cuiva, ca un robotel monoton si tocit de rutina nesatisfacatoare, de mediu, sefi si colegi?
 • esti constient de capacitatile tale dar nu stii cum sa alegi cea mai buna posibilitate de colaborare astfel incat sa poti castiga optim pe termen scurt, mediu si lung din expertiza ta?
 • esti genul de om care considera ca indiferent de castig daca nu faci ceva care sa conteze, ceva care are sens pentru tine si pentru intreaga lume, atunci chiar nu are sens sa faci?
 • stii ca poti lucra la multe proiecte, dar esti genul de om care prefera sa faca ceva ce ii place, ceva care sa conteze,   ceva care sa aduca prosperitate, multumire si bucurie tie si la tot mai multi alti oameni? 

... atunci iti recomandam sa citesti cu atentie fiecare cuvant de mai jos astfel incat sa poti lua o decizie care sa-ti aduca entuziasm si transformare!

Numarul de colegi noi pe care ii putem primi in echipa noastra la acest moment este limitat. Asadar dupa ce evaluezi informatiile - si consideri ca ti se potriveste ceea ce descoperi, iti recomandam sa actioneazi rapid.

Lipsa satisfactiei interioare... sau Pasiune, Entuziasm si Implinire?

Sa lucrezi intr-un loc care iti limiteaza fundamental satisfactia si potentialul;

Sa lucrezi intr-un loc care iti stinge focul entuziasmului interior si te face sa simti ca nu traiesti cu adevarat, ci mereu neimplinit;

Sa lucrezi intr-un loc care te nemultumeste, te oboseste si te "goleste;

ASTA E DUREROS !

Doar atunci cand simti ca lucrul tau izvoraste din pasiune, ca iti aduce entuziasm si ca tot ceea ce faci are un efect pozitiv, vizibil, in viata ta si a celorlalti oameni...

ATUNCI TE SIMTI IMPLINIT!

Acest lucru este posibil doar intr-un mediu creat anume pentru a sustine stilul de viata pe care ti-l doresti, ajutandu-te sa simti ca viata ta se misca inainte - frumos, ca totul are sens si ca iti implineste cu adevarat rostul.

De aceea te invitam sa faci parte
din colectivul echipei noastre ...aici la BJR Vacante.

Alaturi de care beneficiezi de:

 • o colaborare/angajare stabila intr-o companie cu prestigiu astfel incat tu sa te poti bucura de linistea sufleteasca si relationala pe care siguranta si seriozitatea locului de munca ti-o ofera;
 • mediu placut si stimulat, colectiv tanar si simpatic :) astfel incat sa te poti simti bine, ca intre prieteni;
 • posibilitatea unui orar de munca acordat si flexibil – in care sunt stabiltie de comun acord orele de lucru dar tu iti alegi cand le lucrezi astfel incat sa poti avea grija de lucrurile care sunt importante pentru viata ta;
 • mediu ce contribuie la dezvoltarea ta profesionala aducand inovatie intr-un domeniu dinamic si stimulant precum este turismul;
 • management al dezvoltarii personale de top (pe planul financiar, personal si inter-personal) astfel incat sa simti intotdeauna ca esti in crestere, ca iti traiesti potentialul si ca te bucuri de calitatea relatiilor care te implinesc putand chiar sa-ti construiesti un renume in profesie pentru contributia ta la un proiect transformator de vieti!
 • Un proiect care te face recunoscut pe piata internationala prin valoare sa.

Simplu, apasa pe butonul de mai jos si aplica pentru postul de webdeveloper chiar acum.

DE CE ESTE DIFERIT de oricare alte
oportunitati de colaborare/angajare
?

 • Suntem o companie inovativa care seteaza mereu noi standarde tehnologice, organizationale / de eficienta si stimulare personala spre un stil de viata valoros, implinitor si prosper.
 • Natura proiectului este UNICA in Europa;
 • Nu ai sefi ci doar colegi; 
 • Creativitatea este permisa :) - problemele se discuta si se gasesc impreuna cu echipa solutiile cele mai eficiente – nu devii o non personalitate precum se poate petrece in alte medii. 
 • In functie de dorinta si ambitiile personale – poti fi propriul sef (iti poti dezvolta propria afacere si echipa de IT prin care sa colaborezi cu noi) astfel incat sa nu simti niciodata ca ai “un tavan” deasupra capului. Alaturi de noi poti invata “tool-urile de management personal si inter-relational” care sa-ti permita sa te organizezi in felul cel mai eficient, constructiv si stabil.
 • Esti apreciat de intreaga echipa – nu ne abtinem in a-ti recunoaste, aprecia si acorda meritele :) - astfel incat nu vei avea riscul sa devii un “no name” intro firma depersonalizanta.
 • Avem sisteme VIP care iti permit cresterea continua pe toate domeniile vietii tale astfel incat sa simti ca iti atingi potentialul si ca-ti traiesti implinirea personala.
 • Si nu in ultimul rand, aduci contributie in domeniul pe care il iubesti – turismul – nu intr-un domeniu care nu te stimuleaza.

DE CE sunt toate acestea IMPORTANTE pentru tine?

Pentru ca poti avea atat siguranta si stabilitatea castigului care sa te merite, dar si satisfactia muncii pe care o faci!

Cum va FUNCTIONA lucrul impreuna?

Simplu, tu te ocupi de sarcinile specifice expertizei tale, iar noi iti oferim mediul de lucru astfel incat tu sa poti creste sigur si progresiv pana la nivelul financiar si personal pe care ti-l doresti.

Astfel atat tu cat si firma veti obtine satisfactiile dorite:

 • tu sa cresti pana la nivelul de cariera dorit;
 • tu sa lucrezi din pasiune si cu estuziasm la cel mai mare proiect din domeniul turismului european, 
 • impreuna, prin intermediul proiectului, sa servim tot mult mai multi clienti aducandu-le bucuria si multumirea prin serviciile noastre de calitate;
 • firma sa atinga obiectivele stabilite de management;

... in acest fel toti vom fi bucurosi sa lucram impreuna!

NOTA IMPORTANTA!

Acum, dupa ce ai evaluat informatiile relevante, pentru tine ramane o simpla intrebare:

Consider ca aceasta colaborare mi se potriveste?

Daca raspunsul este DA, atunci iti recomandam sa actionezi acum pentru ca nu stim cand vom deschide din nou portile pentru alte colaborari.

Intrebari pe care ar trebui sa ti le pui pentru a vedea daca acest job ti se potriveste:

 • sunt pasionat de calatorii?
 • imi place sa vorbesc cu altii despre vacantele facute?
 • mi se potriveste proiectul acesta?
 • ma reprezinta?
 • vreau sa contribui la unul dintre cele mai frumoase proiecte din domeniul turismului?
 • ma pot vedea lucrand plin de entuziasm pentru acest domeniu?

Cateva lucruri importante pentru INCREDEREA TA!

Despre BJR Vacante

Compania noastra si-a inceput activitatea in anul 1996 odata cu initierea cursei aeriene regulate ARAD-VERONA.

Click aici pentru a citi mai departe...

Firma a contribuit la implinirea visurilor a sute de mii de clienti inca din 1996, a primit numeroase premii de merit in topul societatilor comerciale, si numai anul trecut a avut vanzari de peste 3.2 milioane de euro.

Click aici pentru detalii...

Agentia cu experienta de activitate de peste 18 ani, are toate garantiile de functionare necesare (Cod Unic de Identificare, Licenta de Turism, Brevet de Turism), si acorda garantii de protectie clientului pentru produsele cumparate (Asigurare).

Click aici pentru detalii...

Pentru rezultatele deosebite in crearea Sistemului Informatic de Dezvoltare a Afacerilor in Turism Agentia noastra a obtinut presedentia ANAT a Regiunii Vest (AR, CS, HD si TM) si calitatea de membru in Consiliul Director al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania.

Sistem IT RECUNOSCUT si GARANTAT!

Sistemul IT care permite cresterea vanzarilor tale​​ este garantat, sigur, securizat si declarat magazin de incredere de Trusted.ro - Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online.

Click aici pentru detalii...

Sistemul este rodul colaborarii cu trei dintre cei mai mari producatori de software in domeniul turismului din lume cu peste 40 ani experienta.

Acesta are garantia utilizarii pe cele mai mari si active piete (Germania, Marea Britanie, Franta, Italia, Elvetia, etc.) fiind folosit de peste 7,000 de agentii de turism si peste 10 milioane de clienti generand un volum de vanzari de peste 10.2 miliarde euro anual.

Asadar, bazat pe beneficiile unice pe care le ai alaturi de noi si stabilitatea firmei noastre ai TOATE motivele sa aplici pentru a lucra alaturi de noi!